총 32가지 종류의 바샤 커피
1. 밀라노 모닝 | 초콜릿, 몰티, 너티 쌉싸름한 초콜릿과 달콤한 브리오슈의 풍미가 느껴지는 커피
2. 캐러멜로 모닝 | 초콜릿, 몰티, 너티
쌉싸름한 맥아향과 달콤한 캐러멜의 풍미가 있어 우유를 곁들이기 좋은 커피
3. 싱가포르 모닝 | 초콜릿, 시트러스, 스파이시 톡 쏘는 향신료가 초콜릿에 부드럽게 어우러져 산미가 있는 커피
4. 블루 다뉴브 | 프루티
향긋한 베리와 밀크초콜릿이 어우러져 가벼운 산미가 있는 커피
5. 바라카 디카페인 | 초콜릿, 시트러스 쌉싸름한 다크 초콜릿과 오렌지의 은은한 산미가 어우러진 커피
6. 라고아 | 너티, 초콜릿
토피와 헤이즐넛 풍미가 다크초콜릿향과 어우러진 커피
7. 마운트 케냐 | 프루티, 초콜릿
은은한 과일향과 밀크 초콜릿의 단 맛이 어우러져 바디감이 있는 커피
8. 막달레나 | 프루티
은은한 과일향과 함께 부드러운 산미가 있는 커피
9. 시다모 마운틴 | 초콜릿, 플로럴, 스파이스 강렬한 꽃향과 부드러운 코코아향으로 풍부한 바디감이 있는 커피
10. 투르키노 | 스파이스
스파이시하게 톡 쏘는 듯한 향과 부드러운 산미가 있는 커피
11. 1910 | 프루티
바샤커피의 시그니처로 산딸기와 생크림이 부드럽게 어우러진 커피
12. 아이 러브 파리 | 프루티, 너티 상큼한 산딸기와 고소한 견과류의 풍미가 조화로운 커피
13. 스위트 멕시코 | 스파이스 아라비카 원두와 달콤한 바닐라빈이 어우러진 커피
14. 톨테카 초콜릿 | 초콜릿
농밀한 카카오빈의 향으로 부드러운 풍미가 가득한 커피
15. 세빌 오렌지 | 초콜릿, 시트러스
신선한 카카오 열매와 오렌지가 함께 블렌드 되어 부드러운 산미가 있는 커피
16. 마라케시 모닝 | 프루티, 너티, 몰티 상큼한 자두와 체리의 풍미가 어우러진 커피
17. 몬순 시크릿 | 프루티, 몰티
신선한 과일의 풍미와 같이 스모키한 향과 코코아가 어우러진 커피
18. 시에라 마드레 | 프루티, 초콜릿 은은한 코코아향과 과일의 풍미로 바디감이 있는 커피
19. 나란 마운틴 | 몰티, 너티, 시트러스 견과류의 고소한 풍미와 신선한 시트러스향이 어우러진 커피
20. 막달레나 디카페인 | 프루티, 몰티, 너티, 스파이스 묵직하지만 은은하고 부드러운 향이 어우러진 디카페인 커피
21. 캐러멜로 모닝| 초콜릿, 몰티, 너티
쌉싸름한 맥아향과 달콤한 캐러멜의 풍미가 있어 우유를 곁들이기 좋은 커피
22. 세빌 오렌지 | 초콜릿, 시트러스
신선한 카카오 열매와 오렌지가 함께 블렌드 되어 부드러운 산미가 있는 커피
23. 스위트 멕시코 | 스파이스 아라비카 원두와 달콤한 바닐라빈이 어우러진 커피
24. 라고아 | 너티, 초콜릿
토피와 헤이즐넛 풍미가 다크초콜릿향과 어우러진 커피
25. 마운트 케냐 | 프루티, 초콜릿
은은한 과일향과 밀크 초콜릿의 단 맛이 어우러져 바디감이 있는 커피
26. 나란조 마운틴 | 몰티, 너티, 시트러스 견과류의 고소한 풍미와 신선한 시트러스향이 어우러진 커피
27. 투르키노 | 스파이스
스파이시하게 톡 쏘는 듯한 향과 부드러운 산미가 있는 커피
28. 몬순 시크릿 | 프루티, 몰티
신선한 과일의 풍미와 같이 스모키한 향과 코코아가 어우러진 커피
29. 시에라 마드레 | 프루티, 초콜릿 은은한 코코아향과 과일의 풍미로 바디감이 있는 커피
30. 시다모 마운틴 | 초콜릿, 플로럴, 스파이스 강렬한 꽃향과 부드러운 코코아향으로 풍부한 바디감이 있는 커피
31. 막달레나 | 프루티
은은한 과일향과과 함께 부드러운 산미가 있는 커피
32. 막달레나 디카페인 | 프루티, 몰티, 너티, 스파이스 묵직하지만 은은하고 부드러운 향이 어우러진 디카페인 커피
COFFEE BAG
COLLECTION
Bacha Coffee offers exquisitely roasted 100% Arabica coffees trom every producing country in the world. These sachets were specially conceived to allow the full aroma of each hand picked coffee to produce a perfectly balanced cup.
Single origin coffees are sourced from one single producer in one specific region and country. These coffees have specific characteristics unique to the area where the beans are grown.
Fine flavoured coffees use 100% Arabica beans flavoured with oils and extracts to create exclusive savours such as chocolate, caramel, vanilla or hazelnut, amongst many other tantalizing flavours.
Our decaffeinated coffees are produced using the finest natural COz extraction method and are 100% natural. The process does not involve any chemicals or solvents and is the most effective manner to keep the unique flavours of each coffee intact.
바차 커피는 전 세계 모든 산지에서 정교하게 로스팅한 100% 아라비카 커피를 제공합니다. 이 봉지들은 손으로 직접 고른 커피의 향이 완벽하게 균형 잡힌 한 잔을 만들 수 있도록 특별히 고안되었습니다.
싱글 오리진 커피는 특정 지역과 국가의 단일 생산자로부터 공급받는 커피입니다. 이러한 커피는 원두가 재배되는 지역 고유의 특성을 가지고 있습니다.
고급 풍미 커피는 100% 아라비카 원두에 오일과 추출물로 맛을 내어 초콜릿, 캐러멜, 바닐라, 헤이즐넛 등 특별한 풍미를 만들어냅니다.
당사의 디카페인 커피는 최고급 천연 COz 추출 방법을 사용하여 생산되며 100% 천연 성분입니다. 이 공정은 화학물질이나 용매를 사용하지 않으며 각 커피의 고유한 풍미를 그대로 유지하는 가장 효과적인 방법입니다.
FINE FLAVOURED
SWEET MEXICO
COFFEE
This exceptional speciality balances
100% Arabica coffee with the subtle delicacy of rare vanilla bean. A mild blend which lends itself to a dash of cream or milk.
Ideal at the end of a meal or as an afternoon indulgence.
100% 아라비카 커피와 희귀한 바닐라 빈의 미묘한 섬세함이 조화를 이룹니다. 크림이나
우유를 살짝 얹어 마시기 좋은 부드러운 블렌드입니다.
식사 후 또는 오후의 여유로움으로 즐기기에 이상적입니다.
FINE FLAVOURED
TOLTECA
CHOCOLATE COFFEE
Composed of the finest Arabica beans, this blend is rich, warm and melting with tonalities of ardent cocoa beans that leave a sweet memory on the palate.
최고급 아라비카 원두로 구성된 이 블렌드는 풍부하고 따뜻하며 열렬한 코코아 원두의 색조로 입안에 달콤한 기억을 남깁니다.
ETHIOPIA
SIDAMO MOUNTAIN
COFFEE
The region of Sidamo, located in the south at the edge of the Ethiopian Highlands, is home to small plantations of exceptional quality. This harvest presents an impressive variety of flavours on the palate: a spicy, fragrant aroma is accompanied by a very full body rich in notes of cracked cocoa bean.
Surprising floral notes contribute to this coffee's complexity and charm.
에티오피아 고원 지대의 남쪽 끝에 위치한 시다모 지역은 뛰어난 품질의 소규모 농장이 있는 곳입니다. 이 수확물은 입안에서 인상적인 다양한 풍미를 선사합니다. 스파이시하고 향긋한 아로마에 크랙 코코아 빈의 노트가 풍부한 매우 풀 바디를 동반합니다.
놀라운 플로럴 노트가 이 커피의 복합적인 매력에 기여합니다.
KENY A
MOUNT KENYA
COFFEE
Cultivated in the Kiambu region in the southern highlands, this harvest grows at an altitude of between 1500 and 2,100 metres.
Featuring a fruity aroma with a hint of milk chocolate, this harvest produces
a fine acidity and boasts an unusual, berry-like flavour and full body.
남부 고산지대의 키암부 지역에서 재배되는 이 커피는 해발 1,500~2,100미터의 고지대에서 자랍니다.
밀크 초콜릿의 힌트가 가미된 과일 향이 특징인 이 수확물은
미세한 산미와 특이한 베리류의 풍미와 풀 바디감을 자랑합니다.
YEMEN
GRAND MOKA
MATARI COFFEE
Yemeni coffees are traditionally dry-processed, a method that gives a full-bodied, earthy flavour to the coffee. This rare harvest features a bright acidity, a full body, and a sweet flavour that carries notes of apricot, dark chocolate and dates. Hints of caramel and spice give a delectable finish to this unique coffee.
A raw and wild cup.
예멘 커피는 전통적으로 드라이 가공을 통해 커피에 풀 바디와 흙의 풍미를 부여합니다. 이 희귀한 수확물은 밝은 산미와 풀 바디감, 살구, 다크 초콜릿, 대추야자 향이 느껴지는 달콤한 풍미가 특징입니다. 카라멜과 향신료의 힌트가 이 독특한 커피에 맛깔스러운 마무리를 선사합니다.
날것 그대로의 와일드한 커피 한 잔.
BRAZIL
LAGOA™
COFFEE
Founded in the mid-19th century, this plantation is situated at 1,200 metres above sea level in the celebrated Minas Gerais region, home to big cats and hundreds of bird species. This brew yields an aroma of dark chocolate which intensifies as it cools, producing notes of cracked hazelnut and toffee.
19세기 중반에 설립된 이 농장은 큰 고양이와 수백 종의 조류가 서식하는 유명한 미나스 제라이스 지역의 해발 1,200미터에 위치하고 있습니다. 이 커피는 다크 초콜릿의 아로마가 식으면서 더욱 강렬해지며 갈라진 헤이즐넛과 토피의 향을 만들어냅니다.
COLOMBIA
MAGDALENA
DECAFFEINATED
A satisfying expressive naturally COz decaffeinated coffee, this wet processed harvest was cultivated in the high Huila region and is perfect as a nightcap or after a meal.
Yields a surprisingly full-bodied yet gentle and balanced cup.
만족스러운 표현력의 내추럴 코즈 디카페인 커피로, 후일라 고산지대에서 재배한 습식 가공 커피로 나이트캡이나 식후에 즐기기에 완벽합니다.
놀랍도록 풀 바디하면서도 부드럽고 균형 잡힌 한 잔을 선사합니다.
GUATEMALA
SIERRA MADRE
COFFEE
Situated in the celebrated region of Antigua, this estate rests on the majestic slopes of the Sierra Madre where fertile, volcanic soil, consistent temperatures and ample rain and sunshine produce idyllic growing conditions for some of the best coffees in the world. With a fine and truity acidity and a distinct, full body, this harvest yields a rich and complex aroma that leaves a suble note of cocoa on the palate. Divine.
유명한 안티구아 지역에 위치한 이 농장은 비옥한 화산 토양, 일정한 기온, 충분한 비와 햇빛이 세계 최고의 커피를 위한 목가적인 재배 조건을 제공하는 시에라 마드레의 웅장한 경사면에 자리 잡고 있습니다. 섬세하고 진실한 산미와 뚜렷하고 풀 바디감을 지닌 이 수확물은 풍부하고 복합적인 아로마를 만들어내며 미각에 은은한 코코아 향을 남깁니다. 신성합니다.
COSTA RICA
NARANJO
MOUNTAIN COFFEE
Cultivated at altitudes of 1200 to 1,700 metres, this estate is unique for its nutrient-rich soil, warm, gentle climate and excellent location in the highlands. The coffee cherries are hand-selected to ensure the ripest berries.
This harvest boasts a delicate malty flavour with nutty overtones and a bright aftertaste of fresh citrus.
해발 1200~1700미터 고도에서 재배되는 이 농장은 영양분이 풍부한 토양, 따뜻하고 온화한 기후, 고지대에 위치한 뛰어난 입지 조건으로 인해 독특한 커피를 생산합니다. 커피 체리는 가장 잘 익은 열매를 보장하기 위해 수작업으로 선별됩니다.
이 수확물은 견과류의 풍미와 신선한 시트러스의 밝은 뒷맛이 어우러진 섬세한 몰트 풍미를 자랑합니다.
CUBA
TURQUINO
COFFEE
Grown on the steep slopes of the Sierra Maestra region at an altitude of 400 to 800 metres, Turquino is considered to be the finest Cuban coffee. Boasting a unique chestnut-coloured bean, this harvest yields a well-balanced and spicy cup with a distinctive aroma, a delicate acidity and a lingering aftertaste.
A rich and original coffee for connoisseurs.
해발 400~800m의 시에라 마에스트라 지역의 가파른 경사면에서 재배되는 투퀴노는 최고급 쿠바산 커피로 꼽힙니다. 독특한 밤색 원두를 자랑하는 이 커피는 독특한 아로마와 섬세한 산미, 여운이 남는 균형 잡힌 스파이시한 맛을 선사합니다.
감정가들을 위한 풍부하고 독창적인 커피입니다.
INDIA
MONSOON
SECRET COFFEE
This exceptional monsooned Malabar coffee is produced at the southernmost point of India, north of the city of Cochin at an altitude of 900 to 1500 metres. A special processing method is used to give this coffee its unique character. Endowed with very little acidity, this harvest boasts a sweet aroma, a fruity, delicately herbal flavour and a full body.
이 특별한 몬순 말라바 커피는 인도 최남단, 코친시 북쪽의 해발 900~1500미터 지점에서 생산됩니다. 특별한 가공 방법을 사용하여 이 커피에 독특한 개성을 부여합니다. 산미가 거의 없는 이 수확물은 달콤한 향과 과일 향, 은은한 허브 향, 풀 바디감을 자랑합니다.
ETHIOPIA
YIRGACHEFFE
DECAFFEINATED
This celebrated coffee is an exceptional naturally decaffeinated brew with a marvellous aroma of dry hay and blueberries. A complex coffee, it remains long on the palate, wonderfully combining a delicate lemon acidity and a lasting malty flavour
이 유명한 커피는 마른 건초와 블루베리의 놀라운 향을 지닌 뛰어난 천연 디카페인 브루입니다. 섬세한 레몬 산미와 오래 지속되는 몰트 풍미가 훌륭하게 어우러진 복합적인 커피로, 입안에 오래 남습니다
ECUADOR
SAN CRISTOBAL
COFFEE
The island of San Cristobal produces excellent coffee thanks to a moderately tropical climate that provides generous amounts of rainfall, a young volcanic soil and careful processing.
These factors result in an exquisite raw harvest which boasts a fresh tanginess, rounded off by a delicate hint of chocolate.
산 크리스토발 섬은 온화한 열대 기후와 풍부한 강우량, 어린 화산 토양, 세심한 가공 덕분에 훌륭한 커피를 생산합니다.
이러한 요인 덕분에 산뜻한 산미와 초콜릿의 은은한 풍미로 마무리되는 절묘한 생두를 수확할 수 있습니다.
NEPAL
MOUNT EVEREST
COFFEE
This coffee grows on 70 hectares of jungle and shade trees. The predominantly Caturra coffee bushes have taken on the essence of the mountain foothill's soil and benefit from the climate to deliver a depth and diversity of flavour that is impossible to source anywhere else.
이 커피는 70헥타르의 정글과 그늘진 나무에서 자랍니다. 주로 카투라 커피 덤불은 산기슭의 토질과 기후의 혜택을 받아 다른 곳에서는 맛볼 수 없는 깊고 다양한 풍미를 선사합니다.
PAPUA NEW GUINEA
SIGRI JEWEL
COFFEE
Grown in the lush Wahgi Valley, this harvest is one of the finest in the world. Handpicked from the very best Arabica varietals such as Arusha and Typica, this coffee achieves its unique flavour because of careful selection of only the ripest red pearl berries which yield an intense cup with notes of dark chocolate and molasses.
울창한 와기 밸리에서 재배된 이 커피는 세계 최고급 커피 중 하나입니다. 아루샤와 티피카 등 최고급 아라비카 품종에서 엄선한 이 커피는 가장 잘 익은 레드 펄 베리만을 엄선하여 다크 초콜릿과 당밀의 향이 느껴지는 강렬한 풍미를 선사합니다.
FINE FLAVOURED
CARAMELO
MORNING COFFEE
The finest 100% Arabica beans are gently roasted to define and enhance malty notes of sweet caramel, producing an extraordinary cup.
Enjoy with a dash of cream or milk.
최고급 100% 아라비카 원두를 부드럽게 로스팅하여 달콤한 캐러멜의 몰트 향을 강조하여 특별한 한 잔을 완성합니다.
크림이나 우유를 살짝 얹어 즐겨보세요.
FINE FLAVOURED
1910
COFFEE
This signature Bacha coffee harks back to afternoon picnics and foraging in the woods.
Reminiscent of bowls of freshly picked wild strawberries and jugs of heavy cream, this is the perfect brew for a balmy summer holiday.
이 시그니처 바차 커피는 오후의 피크닉과 숲 속 채집 활동을 떠올리게 합니다.
갓 딴 야생 딸기 한 그릇과 진한 크림을 연상시키는 이 커피는 선선한 여름 휴가를 위한 완벽한 음료입니다.
FINE FLAVOURED
BLUE DANUBE
COFFEE
A postcard from the banks of the great river.
Waves of forest berries are balanced by soft notes of milk chocolate, and finished with a fresh note of acidity. Perfect when topped with
Chantilly cream.
위대한 강 유역에서 온 엽서.
포레스트 베리의 물결이 밀크 초콜릿의 부드러운 노트와 균형을 이루며 산뜻한 산미로 마무리됩니다. 다음과 함께 드시면 완벽합니다.
샹티이 크림.
FINE FLAVOURED
MILANO
MORNING COFFEE
The timeless calm of Milan's gothic spires and medieval castles contrasts with the deafening morning trafic, meanwhile the aroma of coffee whets the appetite as you casually walk along narrow cobblestone streets. The energy of this
Italian city is distilled into a cup, accented by hints of bitter chocolate squares and sweet notes of melting brioche. Divine.
밀라노의 고딕 양식의 첨탑과 중세 성곽의 고요함이 아침의 시끄러운 교통량과 대조를 이루며, 좁은 자갈길을 따라 자연스럽게 걷다 보면 커피 향이 식욕을 자극합니다. 이 도시의 에너지
쌉싸름한 초콜릿 사각형과 녹는 브리오슈의 달콤한 향으로 강조된 이탈리아 도시의 에너지가 한 잔에 고스란히 담겨 있습니다. 신성합니다.
FINE FLAVOURED
I LOVE PARIS
COFFEE
The city of love and lights sparkles in the dazzling rays of the summer sun. This Arabica will have you drifting gently through the Parisian streets reciting poetry. Forest berries and wild nuts join together to delight the palate as though in a lover's embrace.
사랑과 빛의 도시 파리는 눈부신 여름 햇살에 반짝반짝 빛납니다. 이 아라비카를 마시면 시를 읊조리며 파리의 거리를 부드럽게 거닐게 될 것입니다. 숲의 열매와 야생 견과류가 연인의 품에 안긴 듯 미각을 즐겁게 해 줍니다.
FINE FLAVOURED
SINGAPORE
MORNING COFFER
The morning song of the cuckoo brings
Singapore to life as the humidity starts to build and the burning sun rises. This brew of sweet complexity has notes of chocolate, spices and a zest of acidity that invigorate the senses for the day ahead. The coffee of rebirth.
뻐꾸기의 아침 노래가
습도가 높아지기 시작하고 뜨거운 태양이 떠오르면 싱가포르에 생기가 돌기 시작합니다. 초콜릿, 향신료, 산미의 풍미가 어우러진 달콤하고 복합적인 이 커피는 하루의 활력을 불어넣어 줍니다. 부활의 커피.
FINE FLAVOURED
BARAKA
DECAFFEINATED
A talisman in a cup, this rich, naturally CO, decaffeinated Arabica features notes of smooth dark chocolate accented with the delicate acidity of sweet orange.
An indulgence at any time of the day or night.
한 잔의 부적으로 불리는 이 풍부한 천연 CO 디카페인 아라비카는 달콤한 오렌지의 섬세한 산미로 강조된 부드러운 다크 초콜릿의 향이 특징입니다.
낮이든 밤이든 언제든 즐길 수 있습니다.
FINE FLAVOURED
MAROCCHISSIMO!
COFFEE
A painter's palette of colours delights the eye and a fragrance of spices, dried fruits and nuts overwhelms the senses. A world of light and life in a cup as dark as night.
화가의 색채 팔레트가 눈을 즐겁게 하고 향신료, 말린 과일, 견과류의 향기가 감각을 압도합니다. 밤처럼 어두운 컵에 담긴 빛과 생명의 세계.
FINE FLAVOURED
MARRAKECH
MORNING COFFEE
A promenade through the narrow, winding streets of the red clay medina reveals a gentle breeze heavy with sweet cinnamon bark and green almonds.
Notes of juicy plum and wild cherry complement this marvellous 100% Arabica with their tantalizing flavours. A mystical call to begin the day.
황토 메디나의 좁고 구불구불한 거리를 걷다 보면 달콤한 시나몬 껍질과 그린 아몬드가 가득한 산들바람이 불어옵니다.
과즙이 풍부한 자두와 야생 체리 향이 이 놀라운 100% 아라비카의 풍미와 조화를 이룹니다. 하루를 시작하는 신비로운 콜입니다.
FINE FLAVOURED
HAPPY GIANDUJA
COFFEE
Warm and nutty, this exclusive
Arabica blend is a marvellous indulgence accented by sweet Italian hazelnut.
따뜻하고 고소한 이 특별한
아라비카 블렌드는 달콤한 이탈리안 헤이즐넛으로 강조된 놀라운 풍미를 선사합니다.
FINE FLAVOURED
ADDIS ABABA®
DECAFFEINATED
This naturally decaffeinated coffee explodes with fresh grassy notes highlighted by the gentle sweetness of caramel.
이 천연 디카페인 커피는 캐러멜의 부드러운 단맛으로 강조된 신선한 풀 향이 폭발하는 커피입니다.
FINE FLAVOURED
BIRTHDAY WISH
COFFEE
Accompany your celebration with this delightful cup of Arabica bursting with rich chocolate and butterscotch®
The perfect cup to enjoy with cake or cookies.
May all your wishes come true!
진한 초콜릿과 버터스카치®의 풍미가 가득한 아라비카 커피 한 잔으로 축하와 기쁨을 함께하세요.
케이크나 쿠키와 함께 즐기기에 완벽한 한 잔입니다.
모든 소원이 이루어지길 기원합니다!
FINE FLAVOURED
MAGIC ISTANBUL
COFFEE
This exclusive creation has notes of freshly cut honeycomb and green almond, which give a delicious sweetness to pure
Arabica coffee beans.
이 특별한 작품에는 갓 자른 허니콤과 그린 아몬드 향이 더해져 순수한
아라비카 커피 원두에 맛있는 단맛을 더합니다.
이상 바샤 커피 종류를 마치겠습니다!
'다이어트 > 음식' 카테고리의 다른 글
실패 없이 락토핏으로 그릭요거트 만드는 법 (0) | 2024.07.31 |
---|---|
국수호박 효능과 영양성분 (일명: spaghetti squash) (2) | 2024.07.24 |
불가리스로 그릭요거트 만드는 법 (6) | 2024.07.18 |
다이어터들을 위한 비건 빵집! 빵어니스타 압구정점 (0) | 2021.04.26 |
[다이어트 권장 칼로리 계산법] 다이어트할때 하루 권장량이 어떻게 될까? 다이어트시 기초대사량 계산하기 (0) | 2020.06.22 |